IranSculpture.ir
تحقیقی - خبری - پژوهشی جامع ترین سایت تخصصی هنر مجسمه سازی ایران
بازگشت سمپوزیوم مجسمه های چوبی
[1] ................................................................................... [ناهنجاری بصری شهرهای ایران باید مورد بررسی قرار گیرد.]
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ناهنجاری بصری شهرهای ایران باید مورد بررسی قرار گیرد.
منصور طبیب زاده

آفتاب یزد، یکشنبه 26 شهریور 1385
عنوان :
نویسنده:
مترجم:
منبع:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

نخستین کارگروه تخصصی مجسمه سازی با چوب در ایران با خضور هفت مجسمه ساز در پارک جمشیدیه تهران آغاز شد. هنرمندان این کار گروه را حمید رضا کلیمی، کامبیز شریف، کامران شریف، منصور طبیب زاده، محمد حسین عماد، جمشید مرادیان، و ناصر هوشمند وزیری تشکیل داده اند. این هنرمندان با تراشیدن چوب در نهایت هفت مجسمه کامل را خلق خواهند کرد.
منصور طبیب زاده درباره این برنامه که با تم «چوب و احساس» بزگزار می شود به ایسنا گفت: این کار گروه با هدف تعامل هنر مجسمه سازی با مردم صورت گرفته است. در این سمپوزیوم به مدت هفت روز هنرمندان در حضور مردم روی هفت تنه ی درخت به اجرای کار می پردازند. به گفته طبیب زاده اجرای زنده ی خلق آثار هنری به ویژه آثار حجمی برای مردم می تواند بسیار جالب توجه و هیجان انگیز باشد. در عین حال حضور مردم و ارتباط و تعامل آنان برای هنرمندان نیز می تواند تجربه تازه و خاص در ارتباط با درک سلیقه و ذائقه زیبایی شناسی جامعه به شمار آید. او همچنین گفت این سمپوزیوم به گونه ای طراحی شده که برای مخاطب خاص مانند هنرمندان به ویژه دانشجویان رشته مجسمه سازی به عنوان کلاس آموزشی محسوب شود. دانشجویان طبق یک برنامه ریزی ویژه در قالب هنرجو و دستیار می توانند در این کارگروه تجربه ویژه آموزشی و مشارکتی داشته باشند.
این مدرس دانشگاه همچنین اظهار کرد تجربه هایی از این دست در اکثر کشورهای پیشرفته عموما به صورت ادواری توسط نهادهایی همچون شهرداری ها طراحی و اجرا می شوند. گاه در ابعاد بین المللی با دعوت از هنرمندان مطرح جهان و گاه در ابعاد بومی و ملی با هدف حمایت و تولید آثار ارزنده ی هنری و جلب و مشارکت مخاطب عام و خاص به ویژه گردشگر.
این مجسمه ساز تاکید کرد، بحث ناهنجاری بصری شهرهای ایران مقوله ی پیچیده ایست که ضرورت دارد از جنبه های گوناگون و در فرصت مقتضی مورد بررسی همه جانبه قرارگیرد. با وجود اینکه کشور ما در زمینه معماری و شهرسازی از پیشینه درخشان و منحصر به فردی برخوردار بوده است، متاسفانه وضعیت کنونی شهرهای ما از این منظر بسیار اسفناک است و گونه ای از تلقی بساز و بفروش تمام هویت فرهنگی شهرهای مارا ضایع و نابود کرده است.

 [1]


فراخوان جشنواره های داخلی
فراخوان جشنواره های خارجی
100 سال مجسمه سازی نوین جهان
جشنواره های بین المللی
مقالاتی پیرامون هنر و زیبایی شناسی
معرفی کتاب
مقاله شناسی
پایان نامه های مجسمه سازی

اخبار انگلیسی
مقالات انگلیسی


درباره ما
تماس با ما
info@iransculpture.ir
IranSculpture@yahoo.com