IranSculpture.ir
تحقیقی - خبری - پژوهشی جامع ترین سایت تخصصی هنر مجسمه سازی ایران
بازگشت اولین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی تهران
[1] ............................................................. [گفت‌وگوي فارس با هنرمندان ميهمان نخستين سمپوزيوم مجسمه سازي تهران]
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
گفت‌وگوي فارس با هنرمندان ميهمان نخستين سمپوزيوم مجسمه سازي تهران


خبرگزاري فارس
عنوان :
نویسنده:
مترجم:
منبع:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

آلن واترز: مردم مجسمه‌ها را در شهر مي‌خواهند نه درموزه
خبرگزاري فارس: آلن واترز مجسمه‌ساز انگليسي گفت: مردم از مجسمه‌هاي نمايشگاهي و موزه‌اي كمتر استقبال مي‌كنند ولي مجسمه‌هاي شهري هنر را به ميان مردم مي‌آورد.
آلن واترز مجسمه‌ساز انگليسي يكي از 16 هنرمندي كه در نخستين سمپوزيوم بين‌المللي مجسمه‌سازي تهران شركت كرده است در گفت‌وگو با خبرنگارتجسمي فارس سطح برگزاري سمپوزيوم تهران را بسيار خوب ارزيابي كرد و گفت:تمامي ابزار و وسايل مورد نظر هنرمندان آماده شده است و هيچ مشكلي براي انجام كارمان نداشته ايم ولي آن چه مهم است اين است كه اگر به جنس مواد مورد استفاده در اين مجسمه‌ها توجه نشود، به مرور زمان در معرض هواي آزاد از بين خواهد رفت. بنابراين هر كشور برگزار كننده سمپوزيوم مجسمه‌سازي بايد وسايل محافظت از اين آثار را نيز فراهم كند. مجسمه‌سازان آثارشان را مي‌سازند و به كشور خود بازمي گردند و پس از آن مسئوليت نگهداري و محافظت از اين آثار با آن كشور است كه اگر به درستي از آن محافظت نشود به مرور زمان تغيير شكل خواهد داد و به يك اثر نازيبا و آلوده كننده محيط تبديل مي شود.
اين هنرمند انگليسي در ادامه تاكيد كرد: وقتي مجسمه‌ها در موزه‌ها قرار بگيرند شايد سالي يك بار هم مردم به ديدن آنها نروند ولي زماني كه مجسمه‌ها درسطح شهرها نصب مي شوند در معرض ديد عموم قرار دارد و مردم بخواهند يا نخواهند اين آثار را خواهند ديد.
آلن واترز فارغ‌التحصيل كارشناسي ارشد هنرهاي زيبا از دانشگاه ام.ام. يوننچستر و دانشگاه آبرتا كانادا است.
وي درباره حضورش در اين سمپوزيوم گفت: حضور من در سمپوزيوم مجسمه‌سازي تهران تنها براي شركت در اين سمپوزيوم نبود بلكه بيشتر دوست داشتم كشور ايران را ببينم و با آن بيشتر آشنا شوم كه برپايي اين سمپوزيوم فرصت مناسبي را براي اين منظور در اختيار من گذاشت.
وي افزود:هنرمندان شانس بيشتري دارند كه كارشان را در كشورهاي خارجي به نمايش بگذارند مثلا هنرمندان ايراني و چيني كارهايشان را در كشورهاي اروپايي به نمايش مي گذارند و با استقبال نيز روبرو مي شود و هنرمندان اروپايي نيز متقابلا شانس بيشتري براي نمايش آثارشان در ديگر كشورها دارند. به همين دليل در انگلستان مجسمه‌سازان ايراني شناخته شده هستند.
اين هنرمند مجسمه‌ساز تاكنون درنمايشگاه‌هاي انفرادي و گروهي بسياري در آلمان،اسكاتلند، ادينبورو، آمريكا، چين، سوريه و ... حضور داشته است و جوايز بسياري را از اين نمايشگاه‌ها به خود اختصاص داده است.

 [1]


فراخوان جشنواره های داخلی
فراخوان جشنواره های خارجی
100 سال مجسمه سازی نوین جهان
جشنواره های بین المللی
مقالاتی پیرامون هنر و زیبایی شناسی
معرفی کتاب
مقاله شناسی
پایان نامه های مجسمه سازی

اخبار انگلیسی
مقالات انگلیسی


درباره ما
تماس با ما
info@iransculpture.ir
IranSculpture@yahoo.com