IranSculpture.ir
تحقیقی - خبری - پژوهشی جامع ترین سایت تخصصی هنر مجسمه سازی ایران
بازگشت مجسمه سازان ایرانی
محمدمهدی انوشفر

محمدمهدی انوشفر

محمد مهدی انوشفر سفالگر معاصر ایران است. او در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و مجتمع دانشگاهی هنرتدریس می‌کرد. وی نمایشگاههای متعددی درداخل و خارج کشور برپاکرده است. انوشفر درکلاسهای سفال میراث فرهنگی نیز به آموزش سفالگری پرداخته است.
تحصیلات رسمی و حرفه ای:
محمد مهدی انوشفر پس از فراغت ازتحصیل دررشته مجسمه‌سازی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران، برای تکمیل دروس و مطالعه درباره سفال میراث، سرامیک و چینی، ‌به پاکستان، هند، یونان و ایتالیا سفرکرد و دوره‌هایی را در آنجا فرا گرفت. وی درکارگاههای سفالگری جنوب انگلیس نیز به مدت دوسال، به ساخت سفالهایی پرداخته است.
وقایع میانسالی:
مهمترین وقایع این دوران محمد مهدی انوشفر عبارتند از: لعابهای زرین فام، ساختن خرمهره (مهره‌سازی)، ساختن بدنه‌های سرامیکی کتبیه‌های نیشابور ولعابهای آن دوره، ساختن بدنه‌های سرامیکی سفالها و کاشیها قاجار و ساختن ظروف سیاه و خاکستری پیش از اسلام.

مشاغل و سمتهای مورد تصدی:
محمد مهدی انوشفر دراوایل انقلاب اسلامی ازانگلستان به ایران مراجعت کرد و مدت سه سال در دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران و دو سال در مجتمع دانشگاهی هنر به تدریس سفال پرداخت. او همچنین آموزش سفالگری را درکلاسهای سفال میراث فرهنگی از سال 1363، 1371 ادامه داده و اکنون درسازمان میراث فرهنگی مشغول به فعالیت می‌باشد.
فعالیتهای آموزشی:
مهمترین فعالیت آموزشی محمد مهدی انوشفر، آموزش سفال است، او از سال 1363 تا 1372 آموزش سفالگری را درکلاس‌های سفال میراث فرهنگی تدریس کرده است.
سایر فعالیتها و برنامه‌های روزمره:
محمد مهدی انوشفر علاوه بر سازمان میراث فرهنگی، در کارگاه خصوصی خود نیز مشغول به فعالیت شد و از این طریق اوقات خودرا سپری می‌کند.
آرا و گرایشهای خاص:
محمد مهدی انوشفر معتقد است که در هر گوشه سفالگری، فرهنگ قومی، مذهبی و ملی آن منطقه نهفته است که حتی منظور خاصی و کاربرد خاصی با فرهنگی بسیارغنی و پر بار مد نظر قرار گرفته است.
چگونگی عرضه آثار:
محمد مهدی انوشفر نمایشگاهی از سفالهای «استون ور» و «پورسوان» درلندن برگزار کرد. علاوه بر آن او در چهارده نمایشگاه انفرادی داخلی و خارجی و هفت نمایشگاه گروهی درداخل و خارج از کشور به تماشاگذاشته است.


فراخوان جشنواره های داخلی
فراخوان جشنواره های خارجی
100 سال مجسمه سازی نوین جهان
جشنواره های بین المللی
مقالاتی پیرامون هنر و زیبایی شناسی
معرفی کتاب
مقاله شناسی
پایان نامه های مجسمه سازی

اخبار انگلیسی
مقالات انگلیسی


درباره ما
تماس با ما
info@iransculpture.ir
IranSculpture@yahoo.com