IranSculpture.ir
تحقیقی - خبری - پژوهشی جامع ترین سایت تخصصی هنر مجسمه سازی ایران
بازگشت گزارش
درباره نمایشگاه مجسمه های حامد رشتیان
www.mahanmomeni.persianblog.ir
سه شنبه / 27 اردیبهشت 90
عنوان :
منبع:
تاریخ:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

ماهان مومنی
جمعه ١۶ اردیبهشت ماه مجسمه های حامد رشتیان در گالری اعتماد به نمایش در آمد.
حامد رشتیان مجسمه سازی است که مجسمه سازی را با شاگرد پرویز تناولی بودن آغاز کرده است و راه شخصی خود را پیدا کرده است . رشتیان تکنیک قوی دارد از برنز تا فایبر گلاس از عهده اجرای با کیفیت عالی آثارش بر می آید.
رشتیان در این نمایشگاه با عنوان" آنها" موضوع جالبی را برای کار انتخاب کرده است . وارد گالری می شوید مجسمه ها چهره های نیمتنه ای فایبر گلاسی برنز نما هستند که از تصاویر پروفایل فیس بوک افراد ایرانی که حتی از دوستان مجسمه ساز هستند گرفته شده است.
فیس بوک این روزها بخشی از روزمره طبقه متوسط تحصیل کرده مقیم تهران را در بر گرفته است.تا پیش از این این افراد عکس می گرفتند و گاهی در فیس بوک می گذاشتند این روزها عکس می گیرند تا در فیس بوک بگذارند.عکس پروفایل عکسی است که برای ارائه خودمان استفاده می کنیم عکس های دو نفره عکس های پروفایلی که دو دختر را نشان می دهد که نشانه باحالی یا عکس دو زوج که نشانه خوشبختی است یا عکس با دوربین که نشانه هنرمند عکاس بودن است چنین تصاویری کم نیستند.

آثار رشتیان یاد آور آثار هنرمندان پاپ است. جنبش پاپ آرت مبتنی برفرهنگ عامه است و طنزگونه و کنایی می باشد. نیم تنه های رشتیان با آب و رنگ مسیشان زننده و تند هستند. زننده یعنی به اندازه تابلوهای نئون چشم شما را می زند . اغراق آمیزند هر چند شبیه سازی و به ظاهر رئال هستند پر تلالو و بزرگنمایی شده گویی اشاره به زننده بودن برخی عکس های پروفایل در فیس بوک دارد . او واقعیت زننده روزمره ما را به جلوی چشممان آورده است.
کارهای رشتیان من را به یاد آثار جف کونز می اندازد که آنها را وقیح و دوست داشتنی ، با مهارت و زرق و برق زیاد توصیف کرده اند. بله کارهای رشتیان با مهارت و زرق و برق وزننده توجه بیننده را به خود جلب می کند.
مجموعه "آنها" هر چند با آثار غربی و پاپ مقایسه شد بیش از هرچیز به روزمره "ماها" شباهت دارد و مجموعه آثاری است که علی رغم تشابه با آثار غربی دهه ٧٠ یا ٨٠ مرتبط با امروز و روزمره ایران ما است.



فراخوان جشنواره های داخلی
فراخوان جشنواره های خارجی
100 سال مجسمه سازی نوین جهان
جشنواره های بین المللی
مقالاتی پیرامون هنر و زیبایی شناسی
معرفی کتاب
مقاله شناسی
پایان نامه های مجسمه سازی

اخبار انگلیسی
مقالات انگلیسی


درباره ما
تماس با ما
info@iransculpture.ir
IranSculpture@yahoo.com